Koulutuksen tutkimuslaitos

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee 21.11. Keitä ja miten opiskelemaan opettajiksi?

Milloin 21.11.2017
alkaa 13.00 loppuu 14.00
Missä Ruusupuisto-rakennuksen aula (Alvar Aallon katu 9, 40600 Jyväskylä)
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Opiskelijavalintojen kehittäminen on yksi opettajankoulutuksen kehittämisohjelman kärkitavoitteita. Miksi opettajankoulutuksen opiskelijavalintoja uudistetaan? Onko valinnoissa vikaa, valitsemmeko väärin? Miltä opiskelijavalintamme näyttävät kansainvälisesti katsottuna? Tarvitseeko valintoja yhtenäistää valtakunnallisesti? Miksi ja miten se voisi tapahtua?

Näihin kysymyksiin on marraskuun Ruusupuisto tutkii ja keskustelee -tilaisuudessa vastaamassa kasvatustieteiden dosentti, yliopistotutkija Riitta-Leena Metsäpelto Jyväskylän yliopistosta.   

Ohjelma

  • 13.00 Keitä ja miten opiskelemaan opettajiksi?
    Kasvatuspsykologian dosentti, yliopistotutkija Riitta-Leena Metsäpelto (Oppimisen ja opetuksen tutkimuksen keskus, Jyväskylän yliopisto)
  • 13.30 Keskustelu
  • 14.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden juontaa opettajankoulutuslaitoksen varajohtaja, yliopistonlehtori Sirpa Eskelä-Haapanen.

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee -tilaisuuksien syksyn teemana ovat opiskelijavalinnat. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa toimivat kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Koulutuksen tutkimuslaitos ja avoin yliopisto. Tämän tilaisuuden järjestää Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta.

Tervetuloa!

Tilaisuutta voi seurata myös netissä suorana lähetyksenä ja tallenteena, katseluosoite:

Suora lähetys: http://r.jyu.fi/qoq

Tallenne 22.11. alkaen: http://r.jyu.fi/qor

Jaa |