Ruusupuiston Uutisissa 1/2017: Omalle polulle, kasvatusoptimisti johtajana, PISA, digitalisaatio ja oppimistilat, tiedon portaat

Tutustu uutiskirjeen tuoreeseen numeroon: https://peda.net/jyu/ruusupuisto

Ruusupuiston Uutiset on Jyväskylän yliopiston uuden Ruusupuisto-rakennuksen toimijoiden – Koulutuksen tutkimuslaitoksen, kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan ja avoimen yliopiston – yhteinen keino helpottaa tutkimusuutisten seuraamista. Uutiskirjeessä tutkijat ja kouluttajat kirjoittavat ajankohtaisista ja lukijoita kiinnostavista kasvatus- ja koulutuskysymyksistä.

Samalla Ruusupuiston Uutiset haastaa lukijan vuoropuheluun kasvatuksen ja opetuksen kehittämiseksi. Jutuista voit antaa palautetta nettisivuilla tai ehdottaa käytännön koulutuskysymyksistä lähteviä kirjoitusten aiheita. Lukijat ovat myös tervetulleita osallistumaan Ruusupuiston tapahtumiin ja toimintaan.

Ruusupuiston Uutiset ilmestyy 5 kertaa vuodessa, kolme kertaa kevätlukukaudella ja kaksi kertaa syksyllä.

Esite (PDF)