KTL:n avoimet työpaikat: Projektitutkijan tehtävä 1.1.2018 - 31.12.2020 (haku 9.11.2017 saakka)

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija. Yliopisto on maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa. Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta yhteiskunnallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Koulutuksen tutkimuslaitoksella on haettavana

• Projektitutkijan tehtävä ajalle 1.1.2018 - 31.12.2020
    Tehtävä liittyy kansainväliseen eTIMSS 2019 -tutkimukseen (Trends in International Mathematics and Science Study), jossa arvioidaan 4.- ja 8.-luokkalaisten oppilaiden matematiikan ja luonnontieteiden osaamista. Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 9.11.2017.

Kaikki Jyväskylän yliopiston avoimet työpaikat: https://www.jyu.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat